Michelle Azar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Betty (gościnnie)
7.5 2002 Charlotte Prager (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Charlotte Prager (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Charlotte Prager (gościnnie)
7.5 2000 Charlotte Prager (gościnnie)
7.0 1999 Charlotte Prager (gościnnie)
4.0 1997 Charlotte Prager (gościnnie)
7.0 1995 Charlotte Prager (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Charlotte Prager (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michelle Azar filmy Michelle Azar najlepsze filmy Michelle Azar zdjęcia Michelle Azar galeria Michelle Azar biografia Michelle Azar nominacje Michelle Azar nagrody i wyróżnienia Michelle Azar filmografia Michelle Azar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.