Michele Riondino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Don Franco
0.0 2011 Salvo Montalbano
0.0 2011 Damiano
7.7 2011 Blasco Santocastro
0.0 2010 Saverio
0.0 2009 Rico
5.0 2009 Pietro
8.1
Czarna strzała
Freccia nera, La
2006 Tazio
4.0 2003 Daniele
4.0 2002 Daniele

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michele Riondino filmy Michele Riondino najlepsze filmy Michele Riondino zdjęcia Michele Riondino galeria Michele Riondino biografia Michele Riondino nominacje Michele Riondino nagrody i wyróżnienia Michele Riondino filmografia Michele Riondino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.