Michele Fawdon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Lyn Tully
0.0
Sądny dzień
Marshall Law
2002 Sędzia Kath
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Paula Marchetti (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Joan Curtis / Mary Tully (gościnnie)
0.0 1989 Iris
10.0 1989 Siostra Bernice Eagen (gościnnie)
0.0 1985 Jane Sutherland
9.0 1981 Susan Morrison
8.0 1981 Barbara Walsh (gościnnie)
0.0 1975 Monica Parry

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michele Fawdon filmy Michele Fawdon najlepsze filmy Michele Fawdon zdjęcia Michele Fawdon galeria Michele Fawdon biografia Michele Fawdon nominacje Michele Fawdon nagrody i wyróżnienia Michele Fawdon filmografia Michele Fawdon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.