Michele Dotrice
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2001 Pani Pipkin
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Shirley Butler (gościnnie)
8.3 1998 Pani Sedley
7.0 1998 Amy Parkin (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Felicity Buckley (gościnnie)
0.0 1995 Lady Cora Peters
6.4 1985 (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Betty Spencer
0.0 1970 Sharon (gościnnie)
0.0 1968 Phrynne Banstead(gościnnie)
0.0 1967 Vicky Crabbe / Vicky Heald
7.0 1965 Catherine Winslow / Irina
10.0 1964 Emma (gościnnie)
0.0 1962 Clover Carr
0.0 1962 Nell Trent
7.6 1955 Julie / Tess Cosgrove

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michele Dotrice filmy Michele Dotrice najlepsze filmy Michele Dotrice zdjęcia Michele Dotrice galeria Michele Dotrice biografia Michele Dotrice nominacje Michele Dotrice nagrody i wyróżnienia Michele Dotrice filmografia Michele Dotrice aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.