Michalina Almindo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Prostytutka (gościnnie)
7.8 2005 Prostytutka (gościnnie)
9.0 2003 Prostytutka (gościnnie)
7.5
Profesor Max Bickford
Education of Max Bickford, The
2001 Prostytutka (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Przyjaciel rodziny (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Prostytutka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michalina Almindo filmy Michalina Almindo najlepsze filmy Michalina Almindo zdjęcia Michalina Almindo galeria Michalina Almindo biografia Michalina Almindo nominacje Michalina Almindo nagrody i wyróżnienia Michalina Almindo filmografia Michalina Almindo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.