Michał Tarkowski
Data urodzenia: 1946-07-11
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Absolwent Wydziału Architektury na Politechnice Warszawskiej (1974). W 1979 ukończył studia na Wydziale Reżyserii PWSFTviT w Łodzi. W latach 70-tych współtworzył kabaret "Salon niezależnych".
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Lekarz pogotowia
6.9 2004 Lekarz pogotowia
5.5 2002 Lekarz pogotowia
5.3 2001 Lekarz pogotowia
7.7 1989 Lekarz pogotowia
8.2 1987 Lekarz pogotowia
7.8 1983 Lekarz pogotowia
6.2 1981 Lekarz pogotowia
7.3 1980 Lekarz pogotowia
8.0 1977 Lekarz pogotowia
7.6 1976 Lekarz pogotowia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Tarkowski filmy Michał Tarkowski najlepsze filmy Michał Tarkowski zdjęcia Michał Tarkowski galeria Michał Tarkowski biografia Michał Tarkowski nominacje Michał Tarkowski nagrody i wyróżnienia Michał Tarkowski filmografia Michał Tarkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.