Michał Kruk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Adam Zięba(gościnnie)
6.8 2011 Adam Zięba (gościnnie)
6.4 2009 Policjant (gościnnie)
4.7 2009 Monter (gościnnie)
6.3 2008 Dziennikarz (gościnnie) (niewymienion
0.0 2006
5.6 2005 Posterunkowy Grzegorz Wnyk (gościnnie)
4.2 1999 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Kruk filmy Michał Kruk najlepsze filmy Michał Kruk zdjęcia Michał Kruk galeria Michał Kruk biografia Michał Kruk nominacje Michał Kruk nagrody i wyróżnienia Michał Kruk filmografia Michał Kruk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.