Michał Gadomski
Data urodzenia: 1976

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2009 Jasiek Blacharz
6.7 2008 Ochroniarz Władek
6.3 2008 Masażysta w spa (gościnnie)
5.7 2006 Radek
6.9 2004 Piotr, nabywca samochodu (gościnnie)
7.2 2003 Milkoś (gościnnie)
6.2 2001 Człowiek "Wieśka"
6.4 2000 Aktor "nie umiejący skoczyć"
6.1 1999 Walton, agent CIA w Iraku
6.5 1998 syn Romka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Gadomski filmy Michał Gadomski najlepsze filmy Michał Gadomski zdjęcia Michał Gadomski galeria Michał Gadomski biografia Michał Gadomski nominacje Michał Gadomski nagrody i wyróżnienia Michał Gadomski filmografia Michał Gadomski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.