Michał Chorosiński
Data urodzenia: 1975-09-05
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: żona Dominika Figurska, 3 dzieci: Anastazja (ur. 15.07.2003), Matylda (2005) i Józef (28.06.2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
7.2 2010 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
8.1 2008 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
4.6 2005 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
5.4 2004 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
7.7
Boże skrawki
Edges of the Lord
2001 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
7.3 2000 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)
4.2 2000 Kapitan "Jastrząb", dowódca oddziału partyzanckiego AK (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Chorosiński filmy Michał Chorosiński najlepsze filmy Michał Chorosiński zdjęcia Michał Chorosiński galeria Michał Chorosiński biografia Michał Chorosiński nominacje Michał Chorosiński nagrody i wyróżnienia Michał Chorosiński filmografia Michał Chorosiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.