Michaela May
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Anna Rothmann
0.0 1996 Pani Wenheimer
0.0 1994 Dr Ursula Steiner
5.0 1994 Renate Hausmann (gościnnie)
6.0 1993 Anne
7.2
Doktor z alpejskiej wioski
Bergdoktor, Der
1992 Alexandra von Brauneck
0.0 1989 Vivian Schubert (1992)
0.0 1988 Margret Starke (gościnnie)
0.0 1987 Radl-Anne
7.0 1986 Königin Katherina Patricia von Mandalia
0.0 1985 Yvonne (gościnnie)
0.0 1982 Matka Charlotte (gościnnie)
0.0 1980 Pétra
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Margarete Wendt (gościnnie)
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1974 Suzi
6.2 1974 Katharina Koller / Vera Habinger / Gerda Henk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michaela May filmy Michaela May najlepsze filmy Michaela May zdjęcia Michaela May galeria Michaela May biografia Michaela May nominacje Michaela May nagrody i wyróżnienia Michaela May filmografia Michaela May aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.