Michael Zorek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1995 Mężczyzna (gościnnie)
7.3
Obóz marzeń
Camp Nowhere
1994 Chez Cheez
8.6 1982 (gościnnie)
8.2 1982 Flaum (gościnnie)
6.6 1979 Victor (gościnnie)
7.0 1978 Benjamin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Zorek filmy Michael Zorek najlepsze filmy Michael Zorek zdjęcia Michael Zorek galeria Michael Zorek biografia Michael Zorek nominacje Michael Zorek nagrody i wyróżnienia Michael Zorek filmografia Michael Zorek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.