Michael Woods
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Carl Ward (gościnnie)
8.2 2011 Ralph (gościnnie)
8.3 2011 Ralph (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Carl Ward (gościnnie)
0.0 2004 Carl Ward (gościnnie)
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Carl Ward (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Carl Ward (gościnnie)
8.4 1999 Carl Ward (gościnnie)
4.7 1998 Carl Ward (gościnnie)
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 Carl Ward (gościnnie)
6.8 1997 Carl Ward (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Carl Ward (gościnnie)
7.1 1994 Carl Ward (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Carl Ward (gościnnie)
6.9 1992 Carl Ward (gościnnie)
8.0 1990 Carl Ward (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Carl Ward (gościnnie)
7.7
Kapitan Power i żołnierze przyszłości
Captain Power and the Soldiers of the Future
1987 Carl Ward (gościnnie)
8.1 1987 Carl Ward (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Carl Ward (gościnnie)
5.5 1983 Carl Ward (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Carl Ward (gościnnie)
7.4
Gdzieś w czasie
Somewhere in Time
1980 Carl Ward (gościnnie)
10.0 1980 Carl Ward (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Woods filmy Michael Woods najlepsze filmy Michael Woods zdjęcia Michael Woods galeria Michael Woods biografia Michael Woods nominacje Michael Woods nagrody i wyróżnienia Michael Woods filmografia Michael Woods aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.