Michael Wise
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2000 Ekspert od śladów krwi
7.8 1993 Imigrant(niewymieniony w czołówce)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Big Chief Little Panther
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 (różne głosy)
6.8
Prawo krwi
Next of Kin
1989 Snakeman
7.3
Wykidajło
Road House
1989 Gawker
6.8 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Wise filmy Michael Wise najlepsze filmy Michael Wise zdjęcia Michael Wise galeria Michael Wise biografia Michael Wise nominacje Michael Wise nagrody i wyróżnienia Michael Wise filmografia Michael Wise aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.