Michael Whaley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Joe (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Joe (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Joe (gościnnie)
7.3 2002 Detektyw Bernstein (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Joe (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Joe (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Joe (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Joe (gościnnie)
7.0 1995 Joe (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Joe (gościnnie)
7.0 1993 Joe (gościnnie)
6.8 1993 Joe (gościnnie)
8.3 1991 Joe (gościnnie)
7.5 1991 Joe (gościnnie)
7.3 1990 Joe (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Joe (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Joe (gościnnie)
5.7 1986 Joe (gościnnie)
7.6 1984 Joe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Whaley filmy Michael Whaley najlepsze filmy Michael Whaley zdjęcia Michael Whaley galeria Michael Whaley biografia Michael Whaley nominacje Michael Whaley nagrody i wyróżnienia Michael Whaley filmografia Michael Whaley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.