Michael Weaver
Data urodzenia: 1971-02-17
Miejsce urodzenia: Vancouver, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Ross Neddy (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Ross Neddy (gościnnie)
7.6
Żniwiarz
Reaper
2007 Ross Neddy (gościnnie)
7.8 2007 Dick Duffy (gościnnie)
4.7
Projekt Dziecko
Notes from the Underbelly
2006 Ross Neddy (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Ross Neddy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ross Neddy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ross Neddy (gościnnie)
7.5 2002 Agent Lapides (gościnnie)
8.0
Patrol
Beat, The
2000 Ross Neddy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ross Neddy (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Ross Neddy (gościnnie)
8.7
W rytmie rock and rolla
Shake, Rattle and Roll: An American Love Story
1999 Ross Neddy (gościnnie)
7.0 1999 Ross Neddy (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Ross Neddy (gościnnie)
6.6
Pierwsza liga II
Major League II
1994 Ross Neddy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Weaver filmy Michael Weaver najlepsze filmy Michael Weaver zdjęcia Michael Weaver galeria Michael Weaver biografia Michael Weaver nominacje Michael Weaver nagrody i wyróżnienia Michael Weaver filmografia Michael Weaver aktor Michael Weaver reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.