Michael Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Andrew Chater (gościnnie)
7.0 1979 Martin (gościnnie)
0.0 1977 Gerry (gościnnie)
8.7 1977 Turner (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Carl Renton (gościnnie)
6.5 1971 Seth Burgess (1979)
8.2 1968 Mark (gościnnie)
6.5 1968 Dawson (gościnnie)
6.9 1967 Chris (gościnnie)
7.0 1964 Jeff Rankin (gościnnie)
8.8 1964 Bruce Richardson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Walker filmy Michael Walker najlepsze filmy Michael Walker zdjęcia Michael Walker galeria Michael Walker biografia Michael Walker nominacje Michael Walker nagrody i wyróżnienia Michael Walker filmografia Michael Walker aktor Michael Walker scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.