Michael Vandever
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 1980 Tim Corker (gościnnie)
10.0 1970 Więzień (gościnnie)
10.0 1970 Jensen (gościnnie)
7.2 1967 (gościnnie)
10.0 1966 Porucznik Dorf (gościnnie)
6.1 1966 Mad Dog (gościnnie)
10.0 1963 Szeregowiec Allen Tentrees (gościnnie)
8.5 1962 Scott (gościnnie)
6.2 1962 Jody Swenson (1963) / Chee Phillips (1967) / Jo-Jo (1969) (gościnnie)
10.0 1961 Grant (gościnnie)
10.0 1960 Gilbert (gościnnie)
10.0 1960 Carl (gościnnie)
10.0 1960 Rick James (gościnnie)
7.8 1959 Print(gościnnie)
10.0 1959 Tim (gościnnie)
10.0 1959 Whitey (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Smitty (gościnnie)
7.4 1959 Davis (gościnnie)
9.0 1958 Matthew Morgan (gościnnie)
7.4 1955 Jeździec (gościnnie)
8.7 1954 Obserwator śmigłowca (gościnnie) (ni

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Vandever filmy Michael Vandever najlepsze filmy Michael Vandever zdjęcia Michael Vandever galeria Michael Vandever biografia Michael Vandever nominacje Michael Vandever nagrody i wyróżnienia Michael Vandever filmografia Michael Vandever aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.