Michael V. Gazzo
Data urodzenia: 1923-04-05
Miejsce urodzenia: 1995-02-14
Stan cywilny: Hillside, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1993 Don Benito Roselli
5.7 1986 Roscoe Zambini (gościnnie)
6.1
Miasto strachu
Fear City
1984 Mike
7.6
Nagłe zderzenie
Sudden Impact
1983 Threlkis(niewymieniony w czołówce)
10.0 1983 (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dino Lampella as Michael Gazzo (gościnnie)
9.5 1981 Nino
8.2 1981 Ricco (gościnnie)
7.8 1980 George Karosky
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Victor DiGorgio (gościnnie)
7.2
Król Cyganów
King of the Gypsies
1978 Spiro Giorgio
7.4 1978 Vince (gościnnie)
6.2 1978 Cruger (gościnnie)
7.2 1978 Lassiter (gościnnie)
9.6 1977 Frankie Pentangeli
7.8 1976 Vitorio La Bella (gościnnie)
7.8 1976 Gino (gościnnie)
10.0 1975 Benny Franks (gościnnie)
7.5 1975 Angelo (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Joe Durniak (gościnnie)
7.5 1975 (gościnnie)
8.6
Ojciec chrzestny II
Godfather: Part II, The
1974 Frankie Pentangeli
5.8
Szalony Joe
Crazy Joe
1974
7.0 1973 Pan Farinelli (gościnnie)
7.3 1973 Joel Adrian (gościnnie)
6.6 1969 Leo Gardena (gościnnie)
7.7 1968 Vittorio Rossi
7.9
Na nabrzeżach
On the Waterfront
1954 (niewymieniony w czołówce)
9.0 1950 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael V. Gazzo filmy Michael V. Gazzo najlepsze filmy Michael V. Gazzo zdjęcia Michael V. Gazzo galeria Michael V. Gazzo biografia Michael V. Gazzo nominacje Michael V. Gazzo nagrody i wyróżnienia Michael V. Gazzo filmografia Michael V. Gazzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.