Michael Tregor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1982 Frau Eichingers, sublokatorka (gościnnie)
7.0 1978 Klaus Hilger (gościnnie)
7.8 1977 Charly Weber (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Tregor filmy Michael Tregor najlepsze filmy Michael Tregor zdjęcia Michael Tregor galeria Michael Tregor biografia Michael Tregor nominacje Michael Tregor nagrody i wyróżnienia Michael Tregor filmografia Michael Tregor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.