Michael Swan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 McNeil
0.0 2010 Bernard Maltisek
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Prezes
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ray Vittorio (gościnnie)
5.6 1984 Lekarz (gościnnie)
5.5 1984 FBI Agent #2 (1985)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Cliff Anderson (gościnnie)
7.1 1984 Ridderhouse (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Trigg (gościnnie)
7.6 1982 (gościnnie)
7.0 1982 Casey (gościnnie)
6.2 1982 Peterson (1983) (gościnnie)
5.8 1980 Collins (gościnnie)
5.5 1980 Tolliver
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Kapitan piracki James Dawkins z 1759 roku (gościnnie)
0.0 1979 Jack Schoengarth
6.2 1978 David Lansford (gościnnie)
8.5 1975 Det. Venneman (gościnnie)
8.1 1974 (gościnnie)
6.8 1974 Cal Morris (gościnnie)
8.5 1973 Funkcjonariusz (1976) (gościnnie)
7.9 1972 Porucznik Brannum (gościnnie)
6.6 1969 (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Swan filmy Michael Swan najlepsze filmy Michael Swan zdjęcia Michael Swan galeria Michael Swan biografia Michael Swan nominacje Michael Swan nagrody i wyróżnienia Michael Swan filmografia Michael Swan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.