Michael Spound
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Cleve Wallace (gościnnie)
7.3 2010 Cleve Wallace (gościnnie)
7.7 2010 Cleve Wallace (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Cleve Wallace (gościnnie)
7.0 1999 Cleve Wallace (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Cleve Wallace (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Cleve Wallace (gościnnie)
8.0 1995 Cleve Wallace (gościnnie)
7.6 1995 Cleve Wallace (gościnnie)
7.0 1995 Cleve Wallace (gościnnie)
7.6 1993 Cleve Wallace (gościnnie)
5.7 1989 Cleve Wallace (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Cleve Wallace (gościnnie)
8.2 1982 Cleve Wallace (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Spound filmy Michael Spound najlepsze filmy Michael Spound zdjęcia Michael Spound galeria Michael Spound biografia Michael Spound nominacje Michael Spound nagrody i wyróżnienia Michael Spound filmografia Michael Spound aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.