Michael Sinterniklaas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.5

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Stażysta
10.0 2010 Megawat / Weenus / Bobytron / Randy / Fotograf (głos)
7.4 2009 Punipuni (ang. głos)
7.9 2005 Isaza (ang. głos) (gościnnie)
8.4 2004 Jan Suk (ang. głos)
5.7
Klub Winx
Winx Club
2004 Riven
8.4 2004 Takeru (ang. głos)
5.5 2003 Owen (ang. głos)
8.5 2003 Dean Venture (głos)
7.8 2002 Pan (ang.) (głos)
9.0 1997 Gai Shishiô (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Różne głosy (angielski) (głos)
6.0 1992 Goro Nanase (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Sinterniklaas filmy Michael Sinterniklaas najlepsze filmy Michael Sinterniklaas zdjęcia Michael Sinterniklaas galeria Michael Sinterniklaas biografia Michael Sinterniklaas nominacje Michael Sinterniklaas nagrody i wyróżnienia Michael Sinterniklaas filmografia Michael Sinterniklaas aktor Michael Sinterniklaas reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.