Michael Siberry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Hugo Dainty (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Frank Brennan(gościnnie)
9.0 1997 John Bannerman
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Martin Hyde (gościnnie)
8.7 1990 Richard 'Bingo' Little (gościnnie)
0.0
Po wojnie
After the War
1989 David Lucas
8.5
Przygody Sherlocka Holmesa
Adventures of Sherlock Holmes, The
1984 Woodley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Siberry filmy Michael Siberry najlepsze filmy Michael Siberry zdjęcia Michael Siberry galeria Michael Siberry biografia Michael Siberry nominacje Michael Siberry nagrody i wyróżnienia Michael Siberry filmografia Michael Siberry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.