Michael Sheard
Data urodzenia: 1938-06-18
Miejsce urodzenia: 2005-08-31
Stan cywilny: Aberdeen, Szkocja, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1990 Juniper (gościnnie)
7.8
Indiana Jones i ostatnia krucjata
Indiana Jones and the Last Crusade
1989 Adolf Hitler(niewymieniony w czołówce)
1.0 1989 Dr Alex Hamilton (gościnnie)
10.0 1985 Himmler
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1984 Wielebny Edward Bunting
0.0 1984
5.9
Podniebna droga do Chin
High Road to China
1983 Charlie Shane
0.0 1983 Pułkownik Von Reitz
7.8
Poszukiwacze zaginionej Arki
Raiders of the Lost Ark
1981 Kapitan łodzi podwodnej(niewymieniony w czołówce)
0.0 1980 Nikki Zaharoff
8.0 1979 Nadinspektor (gościnnie)
8.0 1979 Elliot (gościnnie)
7.3
Komandosi z Navarony
Force 10 from Navarone
1978 Sierżant Bauer
8.7 1977 Merton (gościnnie)
8.1 1976 Peters (gościnnie)
8.0 1976 Sierżant (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Dr Darwin King (gościnnie)
0.0 1975 Inspektor MacPherson
0.0 1974 Philip Aylmer (gościnnie)
4.0 1974 Kapelan (gościnnie)
7.7
Szał
Frenzy
1972 Jim(niewymieniony w czołówce)
7.0 1972 Harkemer (1972) / Ruytens (1977) (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.0 1972 Inspektor Luhrs (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Walden (gościnnie)
6.5 1971 Smethurst (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Menadżer / Sędzia (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Niemiecki komentator (gościnnie)
0.0 1969 Ken Harrow (gościnnie)
0.0 1968 Alan Hume (gościnnie)
0.0 1966 Dr Janes (gościnnie)
8.8 1964 Albert Ede
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Rhos (gościnnie)
8.6 1962 Doktor (1971) / Kolekcjoner biletów (1974) / Paul Denham (1977) (gośc
4.7 1955 Stan Moore (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Sheard filmy Michael Sheard najlepsze filmy Michael Sheard zdjęcia Michael Sheard galeria Michael Sheard biografia Michael Sheard nominacje Michael Sheard nagrody i wyróżnienia Michael Sheard filmografia Michael Sheard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.