Michael Schwarzmaier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Joachim 'Achim' Herbolz
8.0 2003 Michael Berger (gościnnie)
7.0 1997 Manfred Habach (gościnnie)
0.0 1995 Herr Gerstlinger / Kapitän Mattes / Max Kerner (gościnnie)
0.0 1995 Winkel (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
7.8 1977 Dr Klaus Winter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Schwarzmaier filmy Michael Schwarzmaier najlepsze filmy Michael Schwarzmaier zdjęcia Michael Schwarzmaier galeria Michael Schwarzmaier biografia Michael Schwarzmaier nominacje Michael Schwarzmaier nagrody i wyróżnienia Michael Schwarzmaier filmografia Michael Schwarzmaier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.