Michael Schreiner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Richard Siebert (gościnnie)
0.0 1999
1.0 1998 (gościnnie)
0.0 1997 Kurt Weinmann (gościnnie)
0.0 1997
7.0 1997 Siegmar Koch (gościnnie)
0.0 1994 Otto Bornschein(gościnnie)
0.0 1994 Klaus Gloger (gościnnie)
0.0 1992 Ziegler (gościnnie)
5.0 1981 Komisarz Roters (gościnnie)
7.0 1978 Chicken Charly / Leitner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Schreiner filmy Michael Schreiner najlepsze filmy Michael Schreiner zdjęcia Michael Schreiner galeria Michael Schreiner biografia Michael Schreiner nominacje Michael Schreiner nagrody i wyróżnienia Michael Schreiner filmografia Michael Schreiner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.