Michael Schiller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Klaus Herbolz
8.0
Speer i On
Speer und er
2005
10.0 2005 Pan Frost (gościnnie)
0.0 2003 (gościnnie)
0.0 2003 Siggi Sieckmeyer (gościnnie)
0.0 2002 Gangster (gościnnie)
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Dennis (gościnnie)
10.0 1998 (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Weber (gościnnie)
0.0 1994 Veit Paprot (gościnnie)
0.0 1987 Carsten(gościnnie)
7.0 1978 Zielke / Hartmut Benesch / Weinert / Michael Halmer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Schiller filmy Michael Schiller najlepsze filmy Michael Schiller zdjęcia Michael Schiller galeria Michael Schiller biografia Michael Schiller nominacje Michael Schiller nagrody i wyróżnienia Michael Schiller filmografia Michael Schiller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.