Michael Roll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Peter Althoff
9.0 2004 Frank Wössner
0.0 2003 Boris Noethen
0.0 2003 Johannes Rohner (gościnnie)
0.0 2001 Wolf-Dietrich Auermann
0.0 2001 David Gilan (gościnnie)
0.0 1999 Jochen Janssen
0.0 1999 Johann Leitner
0.0 1998 (gościnnie)
10.0 1998 Hajo Gersdorf / Gernot Hensch / Max Holler / Wolf Selin (gościnnie)
5.0 1996 Hans Seebacher (2002) (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Charly (gościnnie)
0.0 1995 Axel Huebner
0.0 1993 Holger (1996) (gościnnie)
4.5 1993 Stefan Eicke
6.0 1993 Frederic Talbot
6.5 1992 Mike Kromer (gościnnie)
0.0 1991 Gerhard Windegger
0.0 1989 Herbert Brot
0.0 1988 Lauritz Lorentz
0.0 1988 Alex Hilpert / Oskar Schwab (gościnnie)
0.0 1986
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
0.0 1986 Danni Schröder
0.0 1985 Zacki (1986) (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Alexander Sturm (gościnnie)
7.8 1977 Felix Bernsdorf (gościnnie)
6.2 1974 Berthold Holzinger2 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Roll filmy Michael Roll najlepsze filmy Michael Roll zdjęcia Michael Roll galeria Michael Roll biografia Michael Roll nominacje Michael Roll nagrody i wyróżnienia Michael Roll filmografia Michael Roll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.