Michael Rispoli
Data urodzenia: 1960-11-27
Miejsce urodzenia: Tappan, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Madeline

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Ike Mannleigh (gościnnie)
10.0 2011 Ike Mannleigh (gościnnie)
0.0 2011 Ike Mannleigh (gościnnie)
0.0 2011 Ike Mannleigh (gościnnie)
4.0 2010 Ike Mannleigh (gościnnie)
9.0 2007 Ike Mannleigh (gościnnie)
0.0 2006 Ike Mannleigh (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Ike Mannleigh (gościnnie)
7.2
Bram i Alice
Bram and Alice
2002 Ike Mannleigh (gościnnie)
6.1 2001 Ike Mannleigh (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Ike Mannleigh (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ike Mannleigh (gościnnie)
7.2
Trzeci cud
Third Miracle, The
1999 Ike Mannleigh (gościnnie)
7.0 1999 Ike Mannleigh (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jackie Aprile (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Ike Mannleigh (gościnnie)
6.9
Oczy węża
Snake Eyes
1998 Ike Mannleigh (gościnnie)
6.4 1996 Ike Mannleigh (gościnnie)
6.5
Pod presją
Juror, The
1996 Ike Mannleigh (gościnnie)
0.0 1996 Ike Mannleigh (gościnnie)
6.7
Za wszelką cenę
To Die For
1995 Ike Mannleigh (gościnnie)
7.0
Ja cię kocham, a ty śpisz
While You Were Sleeping
1995 Ike Mannleigh (gościnnie)
0.0 1995 Ike Mannleigh (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ike Mannleigh (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Rispoli filmy Michael Rispoli najlepsze filmy Michael Rispoli zdjęcia Michael Rispoli galeria Michael Rispoli biografia Michael Rispoli nominacje Michael Rispoli nagrody i wyróżnienia Michael Rispoli filmografia Michael Rispoli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.