Michael Reisz
Data urodzenia: 1968-03-25
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2005 Nauczyciel (gościnnie)
7.5 2002 Nauczyciel (gościnnie)
6.2 2002 Nauczyciel (gościnnie)
7.3 2001 Nauczyciel (gościnnie)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Nauczyciel (gościnnie)
7.2 2000 Nauczyciel (gościnnie)
7.3 2000 Nauczyciel (gościnnie)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Nauczyciel (gościnnie)
7.6 1995 Nauczyciel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Reisz filmy Michael Reisz najlepsze filmy Michael Reisz zdjęcia Michael Reisz galeria Michael Reisz biografia Michael Reisz nominacje Michael Reisz nagrody i wyróżnienia Michael Reisz filmografia Michael Reisz aktor Michael Reisz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.