Michael Reilly Burke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
5.6 2010 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
6.6 2009 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.7 2009 Frank Nesbit (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Andrew Kellogg (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.3
Herosi
Heroes
2006 Detektyw (gościnnie)
6.0 2006 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 William Taylor (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2004 Dr Harvey Fuller (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
10.0 2002 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.3 2002 Daniel Wells (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
6.8
Na starcie
First Years
2001 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
5.5 2001 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.0 1999 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
10.0 1997 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.5 1997 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.8 1995 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.0 1995 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
0.0 1994 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.5
Ziemia 2
Earth 2
1994 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.6 1993 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.2 1992 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
6.7 1992 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.3 1990 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Rex Van De Kamp (gościnnie) (niewymie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Reilly Burke filmy Michael Reilly Burke najlepsze filmy Michael Reilly Burke zdjęcia Michael Reilly Burke galeria Michael Reilly Burke biografia Michael Reilly Burke nominacje Michael Reilly Burke nagrody i wyróżnienia Michael Reilly Burke filmografia Michael Reilly Burke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.