Michael Raymond-James
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Linsky
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Tajemniczy mężczyzna (gościnnie)
0.0 2010 Rene Lenier
7.8 2010 Dave (gościnnie)
8.0 2010 Rene Lenier
7.8
Żywe trupy
Walking Dead, The
2010 Dave (gościnnie)
0.0 2009 Rene Lenier
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gavin (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Rene Lenier
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Rene Lenier
8.1 2007 Rene Lenier
7.5 2005 Rene Lenier
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Rene Lenier
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Rene Lenier
7.8 2003 Rene Lenier
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Rene Lenier
0.0 2000 Rene Lenier

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Raymond-James filmy Michael Raymond-James najlepsze filmy Michael Raymond-James zdjęcia Michael Raymond-James galeria Michael Raymond-James biografia Michael Raymond-James nominacje Michael Raymond-James nagrody i wyróżnienia Michael Raymond-James filmografia Michael Raymond-James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.