Michael Pemberton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
5.5 2009 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
0.0 2009 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
7.2
Gliniarze z Brooklynu
Brooklyn's Finest
2009 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
6.5 2009 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
0.0 2008 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
7.1
Detektyw Amsterdam
New Amsterdam
2008 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jimmy Curran (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
8.8 1964 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
7.6 1955 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)
4.7 1955 Inspektor Robert Barkin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Pemberton filmy Michael Pemberton najlepsze filmy Michael Pemberton zdjęcia Michael Pemberton galeria Michael Pemberton biografia Michael Pemberton nominacje Michael Pemberton nagrody i wyróżnienia Michael Pemberton filmografia Michael Pemberton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.