Michael Paul Chan
Data urodzenia: 1950-06-26
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2005 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.9 2003 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.9
Wydział kryminalny
Robbery Homicide Division
2002 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.2
Raz w życiu
Once In the Life
2000 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.5 2000 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.0 2000 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
8.2
Blokersi
PJs, The
1999 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.7 1999 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.4
Wydział pościgowy
U.S. Marshals
1998 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
4.7 1998 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
10.0 1998 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.4 1997 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.2 1995 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
5.7
Nieśmiertelni
Immortals, The
1995 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.0 1995 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.4 1994 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.1 1994 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.2 1994 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.8
Drzewo Jozuego
Joshua Tree
1993 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.8
Upadek
Falling Down
1993 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.6 1989 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.8 1989 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.9
Obcy na mojej ziemi
Stranger on My Land
1988 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
8.6 1987 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.6
Goonies
Goonies, The
1985 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
8.1 1985 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.5 1985 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
5.8
Ucieczka
Runaway
1984 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.6 1984 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.2 1982 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
6.2 1979 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
10.0 1976 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)
0.0

0 Profesor Shi Jon Chen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Paul Chan filmy Michael Paul Chan najlepsze filmy Michael Paul Chan zdjęcia Michael Paul Chan galeria Michael Paul Chan biografia Michael Paul Chan nominacje Michael Paul Chan nagrody i wyróżnienia Michael Paul Chan filmografia Michael Paul Chan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.