Michael Patrick McGill
Data urodzenia: 1973-07-02
Miejsce urodzenia: Appleton, Wisconsin, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
8.2 2011 Tommy (gościnnie)
8.3 2011 Tommy (gościnnie)
0.0 2010 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.3
We dwoje raźniej
Better With You
2010 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
6.3 2010 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.2 2009 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Oficer Barnes (gościnnie)
7.1 2008 Gliniarz (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Gliniarz CSU (gościnnie)
7.0 2007 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
8.3 2006 Troy (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
6.0 2006 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Oficer z Oklahomy (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.5 2005 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
8.9 2004 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Policjant (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Oficer Smith (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.5 2002 Policjant na patrolu (gościnnie)
7.8 2002 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.3 2002 Pete Evans (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
5.2 2001 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.6 2001 Oficer Brady (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ruben Caster (gościnnie)
7.6 1999 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.0 1995 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)
7.6 1993 Policjant na miejscu zbrodni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Patrick McGill filmy Michael Patrick McGill najlepsze filmy Michael Patrick McGill zdjęcia Michael Patrick McGill galeria Michael Patrick McGill biografia Michael Patrick McGill nominacje Michael Patrick McGill nagrody i wyróżnienia Michael Patrick McGill filmografia Michael Patrick McGill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.