Michael Nouri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Thad (gościnnie)
7.3
Narzeczony mimo woli
Proposal, The
2009 Thad (gościnnie)
7.3 2008 Thad (gościnnie)
7.9 2008 Thad (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Thad (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Thad (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Thad (gościnnie)
7.3 2004 Denney Lancaster (2006) (gościnnie)
7.8 2003 Thad (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Thad (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Thad (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Thad (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Thad (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Thad (gościnnie)
7.3 2001 Thad (gościnnie)
6.8 2000 Thad (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Thad (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Thad (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Thad (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Thad (gościnnie)
10.0 1992 Thad (gościnnie)
2.0 1986 Thad (gościnnie)
7.0 1983 Thad (gościnnie)
6.5 1981 Thad (gościnnie)
0.0 1979 Thad (gościnnie)
6.0 1975 Thad (gościnnie)
8.8 1970 Thad (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Nouri filmy Michael Nouri najlepsze filmy Michael Nouri zdjęcia Michael Nouri galeria Michael Nouri biografia Michael Nouri nominacje Michael Nouri nagrody i wyróżnienia Michael Nouri filmografia Michael Nouri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.