Michael N. Harbour
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2001 Balthazar (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Harry Poulson (gościnnie)
6.8 1992 Dyrektor (gościnnie)
8.9 1991 Charlie Walters
7.0 1986
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Bob Jackson (gościnnie)
6.2
Wyspa Ellis
Ellis Island
1984 Gene Fairchild
7.2 1979 Oliver Platt (gościnnie)
0.0 1971 Backseat Mulligan (gościnnie)
8.0 1969 Elegant (gościnnie)
4.7 1955 Alan Sawyer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael N. Harbour filmy Michael N. Harbour najlepsze filmy Michael N. Harbour zdjęcia Michael N. Harbour galeria Michael N. Harbour biografia Michael N. Harbour nominacje Michael N. Harbour nagrody i wyróżnienia Michael N. Harbour filmografia Michael N. Harbour aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.