Michael Müller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Ojciec
7.8
Wyklęci
Misfits
2009 Edward (gościnnie)
9.0 2004 Ojciec
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Ojciec
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Ojciec
5.5 2000 Ojciec
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Ojciec
10.0 1994 Ojciec
6.8 1992 Ojciec
7.6 1984 Ojciec

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Müller filmy Michael Müller najlepsze filmy Michael Müller zdjęcia Michael Müller galeria Michael Müller biografia Michael Müller nominacje Michael Müller nagrody i wyróżnienia Michael Müller filmografia Michael Müller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.