Michael McKevitt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1984 Soames (gościnnie)
0.0 1977 Rocky Wall (gościnnie)
10.0 1973 Hugh Fairbairn (gościnnie)
7.6 1970 Andrews (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1968 Wat Telfer (gościnnie)
0.0 1966 Duffy (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Kelner (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Phillips (1969) (gościnnie)
0.0 1961 Hamish

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McKevitt filmy Michael McKevitt najlepsze filmy Michael McKevitt zdjęcia Michael McKevitt galeria Michael McKevitt biografia Michael McKevitt nominacje Michael McKevitt nagrody i wyróżnienia Michael McKevitt filmografia Michael McKevitt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.