Michael McKean
Data urodzenia: 1947-10-17
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Susan Russell (10.10.1970 - 1993, rozwód), 2 dzieci: Fletcher i Colin; 2. Annette O'Toole (od 20.03.1999)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Pan Rastatter (gościnnie)
0.0 2011 Pan Rastatter (gościnnie)
7.7 2011 Pan Rastatter (gościnnie)
8.0 2011 Sędzia Jeffrey Turner (gościnnie)
7.0 2010 Pan Rastatter (gościnnie)
10.0 2009 Pan Rastatter (gościnnie)
7.7 2009 Victor Baron (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pan Rastatter (gościnnie)
7.0 2002 Pan Rastatter (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Pan Rastatter (gościnnie)
7.2 2001 Perry White (gościnnie)
7.6 2001 Pan Rastatter (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Pan Rastatter (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Pan Rastatter (gościnnie)
8.8 2000 Pan Rastatter (gościnnie)
0.0 2000 Pan Rastatter (gościnnie)
6.3
Jak wykończyć Panią T.?
Teaching Mrs. Tingle
1999 Pan Rastatter (gościnnie)
7.3
Prawdziwa zbrodnia
True Crime
1999 Pan Rastatter (gościnnie)
8.7 1999 Pan Rastatter (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Świnia Pengrove / Andy Rooney / Sprzedawca wielbłądów / Pawtucket Pat (gościnnie) (głos)
7.0 1999 Pan Rastatter (gościnnie)
6.8 1998 Pan Rastatter (gościnnie)
7.6
Nic do stracenia
Nothing To Lose
1997 Pan Rastatter (gościnnie)
7.3 1997 Pan Rastatter (gościnnie)
7.3
101 Dalmatyńczyków
101 Dalmatians: The Series
1997 Pan Rastatter (gościnnie)
10.0 1997 Pan Rastatter (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Pan Rastatter (gościnnie)
8.0
Edie i Pen
Edie & Pen
1996 Pan Rastatter (gościnnie)
7.2 1996 Pan Rastatter (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Pan Rastatter (gościnnie)
7.3 1996 Pan Rastatter (gościnnie)
7.6 1995 Pan Rastatter (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pan Rastatter (gościnnie)
4.8
Stożkogłowi
Coneheads
1993 Pan Rastatter (gościnnie)
0.0 1993 Pan Rastatter (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Pan Rastatter (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Pan Rastatter (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Pan Rastatter (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Morris Fletcher (gościnnie)
5.8
Kłopoty z facetami
Man Trouble
1992 Pan Rastatter (gościnnie)
6.3
Wspomnienia niewidzialnego człowieka
Memoirs of an Invisible Man
1992 Pan Rastatter (gościnnie)
7.6 1991 Pan Rastatter (gościnnie)
10.0 1991 Pan Rastatter (gościnnie)
0.0 1991 Pan Rastatter (gościnnie)
0.0 1990 Pan Rastatter (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Pan Rastatter (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 David St Hubbins (głos) (gościnnie)
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Pan Rastatter (gościnnie)
6.8 1988 Pan Rastatter (gościnnie)
7.2 1988 Pan Rastatter (gościnnie)
9.8 1985 Pan Rastatter (gościnnie)
7.4
Oto Spinal Tap
This Is Spinal Tap
1984 Pan Rastatter (gościnnie)
10.0 1982 Pan Rastatter (gościnnie)
7.2 1979 Pan Rastatter (gościnnie)
7.0 1976 Pan Rastatter (gościnnie)
7.9 1974 Pan Rastatter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McKean filmy Michael McKean najlepsze filmy Michael McKean zdjęcia Michael McKean galeria Michael McKean biografia Michael McKean nominacje Michael McKean nagrody i wyróżnienia Michael McKean filmografia Michael McKean aktor Michael McKean reżyser Michael McKean scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.