Michael McGrady
Data urodzenia: 1960-03-30
Miejsce urodzenia: Federal Way, Waszyngton, USA
Stan cywilny: żona Ilka, 3 dzieci, m.in. córka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Stan Singer (gościnnie)
0.0 2012 Stan Singer (gościnnie)
7.7 2009 Brian (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gil Wallace (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Stan Singer (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Trener Dieter (gościnnie)
7.9 2008 Stan Singer (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Stan Singer (gościnnie)
7.6 2007 Stan Singer (gościnnie)
10.0 2007 Stan Singer (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Stan Singer (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Kapitan Hutchinson (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Trener Morse (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Stan Singer (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stan Singer (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Stan Singer (gościnnie)
7.3 2002 Detektyw Eddie Delacroix (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Stan Singer (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Stan Singer (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Stan Singer (gościnnie)
7.3 2001 Stan Singer (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Szeryf Dennis Brackett (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Stan Singer (gościnnie)
7.0 1999 Stan Singer (gościnnie)
7.7
Cienka czerwona linia
Thin Red Line, The
1998 Stan Singer (gościnnie)
0.0 1996 Stan Singer (gościnnie)
7.0 1995 Stan Singer (gościnnie)
7.3 1994 Stan Singer (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Stan Singer (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Kurt Frey (gościnnie)
6.7
Babe
Babe, The
1992 Stan Singer (gościnnie)
7.2 1992 Stan Singer (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Stan Singer (gościnnie)
6.3 1986 Stan Singer (gościnnie)
6.4 1985 Stan Singer (gościnnie)
10.0 1985 Stan Singer (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Stan Singer (gościnnie)
8.2 1981 Stan Singer (gościnnie)
0.0

0 Stan Singer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McGrady filmy Michael McGrady najlepsze filmy Michael McGrady zdjęcia Michael McGrady galeria Michael McGrady biografia Michael McGrady nominacje Michael McGrady nagrody i wyróżnienia Michael McGrady filmografia Michael McGrady aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.