Michael McFall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2003 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
10.0 2002 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
7.6 1995 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
8.7 1994 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
6.0 1993 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
8.1
Miejskie opowieści
Tales of the City
1993 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
7.6 1993 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
6.8 1993 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym
9.0 1988 Pielęgniarz w szpitalu wojskowym

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McFall filmy Michael McFall najlepsze filmy Michael McFall zdjęcia Michael McFall galeria Michael McFall biografia Michael McFall nominacje Michael McFall nagrody i wyróżnienia Michael McFall filmografia Michael McFall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.