Michael McElhatton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012
6.0
Kryptonim: Shadow Dancer
Shadow Dancer
2012
7.8
Zen
2011 Lord Roose Bolton (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Lord Roose Bolton (gościnnie)
0.0 2010 Lord Roose Bolton (gościnnie)
5.4 2009 Lord Roose Bolton (gościnnie)
8.5
Ojciec i syn
Father & Son
2009 Lord Roose Bolton (gościnnie)
0.0 2002 Lord Roose Bolton (gościnnie)
6.9
Dwa w jednym
Blow Dry
2001 Lord Roose Bolton (gościnnie)
0.0 2000 Lord Roose Bolton (gościnnie)
8.3
Arystokraci
Aristocrats
1999 Lord Roose Bolton (gościnnie)
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Lord Roose Bolton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McElhatton filmy Michael McElhatton najlepsze filmy Michael McElhatton zdjęcia Michael McElhatton galeria Michael McElhatton biografia Michael McElhatton nominacje Michael McElhatton nagrody i wyróżnienia Michael McElhatton filmografia Michael McElhatton aktor Michael McElhatton scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.