Michael McConnohie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2008 Chojiro Sasakibe (ang. głos)
8.0 2006 Tokiomi Tohsaka (ang. głos)
8.1 2006 Husserl (ang. głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Kapitan piratów / Kiyozumi Morimura / Okabe Sensei (ang. głos)
7.4 2006 Detektyw (ang. głos)
8.5 2005 Tengu (ang. głos)
8.4 2004 Franz Bonaparta / Dr Boyer / Professor Kronecker (ang. głos)
6.8 2004 Yamazaki / Shibata (ang. głos)
6.5 2004 Mars (ang. głos) (gościnnie)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 (ang. głos)
7.9 2004 Mężczyzna z sądownictwa / Członek personelu sądowniczego / Pracownik sekcji 9 / Strażnik
8.5 2003 Kimata / Właściciel Sklepu / Izaki (ang.) (głos)
7.9 2003 Lekarz / Makihisa / Spiker (ang. głos)
9.2 2003 Nagamimi przywoływacz ptaków (ang. głos)
8.1 2003 Big Daddy (ang. głos)
7.4 2003 Kayu / Narrator (ang. głos)
8.3 2003 Butler / Dziadek Niny (ang. głos)
9.0 2003 Sergei Roskov / Umihito Katase (ang. głos)
0.0 2002 Podwładny Ility / Dr Hassan / Zwłoki pirata / Członek załogi / Kaznodzieja / Dziadek Ilita / Stały k
8.3 2002 Piekarz / Komunikator (ang. głos)
8.2 2002 Yuji Higashi / Detektyw / Kazuma Kurata / Tsuneo Tazawa / Seiichiro Aramune / Pracownik fabryki
7.5 2002 Minoru Edajima (ang. głos)
8.8 2002 Miejscowy gubernator, oficer (ang.) (głos)
4.4 2002 (narrator) (gościnnie)
7.9 2002 Minami Kuramitsu / Pan Kaunaq / Wau Shaman (ang. głos)
6.0 2002 Rikushiro Onigawara (ang.) (głos)
7.9 2001 Tadanori Kiryu / Unkei (głos) (ang. g
7.0 2001 Kanahara (głos) (ang. głos)
7.2 2000 Golemon / Rockmon (ang. głos)
7.3 2000 Hotshot / Ironhide (ang. głos)
5.5 2000 Złoty nietoperz (ang. głos)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Max Cartwright (gościnnie)
8.2 1999 Yuichi "Szef" Tachibana (ang.) (głos)
8.0 1999 Michael Seebach / Schwarzwald (ang. głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Ingway (ang. głos)
7.1 1998 Sneero (głos)
6.6
Zamaskowany jeździec
Masked Rider
1995 Gork (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Chou (ang. głos)
7.0 1989 Slaft (ang. głos)
8.0 1988 (wersja Animaze 2001) (ang. głos) (ró
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Tao Pai Pai (ang.) (głos)
7.5 1985 Cross-Country (głos)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Cosmos / Tracks (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael McConnohie filmy Michael McConnohie najlepsze filmy Michael McConnohie zdjęcia Michael McConnohie galeria Michael McConnohie biografia Michael McConnohie nominacje Michael McConnohie nagrody i wyróżnienia Michael McConnohie filmografia Michael McConnohie aktor Michael McConnohie scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.