Michael Maloney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Malcolm Austin
7.3
Młoda Wiktoria
Young Victoria, The
2009 Peel
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Profesor Daniel Mastiff
6.8
Wielcy wodzowie
Heroes and Villains
2007 Vigilas
7.6 2006 Pitts (gościnnie)
8.3 2003 Prosper Profound
5.5 2003 Custos (gościnnie)
8.7 2002 Peter Segal
7.0 2002 Brian Albumen
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Doktor Gabriel Winterbourne (gościnnie)
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Dr Simon Cotter (gościnnie)
6.7
Kobieta z obrazu
Painted Lady
1997 Oliver Peel
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Simon Sharpe (gościnnie)
7.9
Otello
Othello
1995 Roderigo
0.0 1994 Jasper Pye
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Arnold Toynbee(gościnnie)
8.3 1992 Clarence / Norfolk (różne głosy) (goś
6.8 1992 Cecil Palmer (gościnnie)
7.9 1990 Mark
6.7
Maska
Maschera, La
1988 Leonardo
10.0 1985 Henry Kirk / Tony
8.5 1985 Porucznik 'Teddy' Evans
10.0 1985 Henry Kirk / Tony
5.0 1984 Micky Argyle
0.0 1981 Simon(gościnnie)
8.0 1979 Ojciec Andrew (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Maloney filmy Michael Maloney najlepsze filmy Michael Maloney zdjęcia Michael Maloney galeria Michael Maloney biografia Michael Maloney nominacje Michael Maloney nagrody i wyróżnienia Michael Maloney filmografia Michael Maloney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.