Michael Lerner
Data urodzenia: 1941-06-22
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.8 2010 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.3
Życie z wojną w tle
Life During Wartime
2009 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.6
Szpital "Królestwo"
Kingdom Hospital
2004 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Joe Roberts (gościnnie)
6.2
Mój przyjaciel Marsjanin
My Favorite Martian
1999 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.1 1998 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.6
Na dobre i złe
For Richer or Poorer
1997 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.1
Bez odwrotu
No Way Back
1995 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.0
Kolonia karna
No Escape
1994 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.5
Galeria obrazów
Picture Windows
1994 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.6
Gazeciarze
Newsies
1992 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.3
Noce Harlemu
Harlem Nights
1989 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.4 1985 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.5 1985 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.4
Listonosz zawsze dzwoni dwa razy
Postman Always Rings Twice, The
1981 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.6
Próg
Threshold
1981 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.0
Granica
Borderline
1980 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.2 1980 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.5 1979 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.2 1978 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.2
Druga strona północy
Other Side of Midnight, The
1977 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
5.0
F. Scott Fitzgerald w Hollywood
F. Scott Fitzgerald in Hollywood
1976 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.7 1976 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.1 1975 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
10.0 1974 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.1 1974 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.8 1974 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.5 1973 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
10.0 1973 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
10.0 1973 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.0 1973 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.3 1973 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.7 1972 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
7.9 1972 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.8 1972 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.5 1972 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
8.0 1969 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)
6.9 1967 Sędzia Dwight Sobel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Lerner filmy Michael Lerner najlepsze filmy Michael Lerner zdjęcia Michael Lerner galeria Michael Lerner biografia Michael Lerner nominacje Michael Lerner nagrody i wyróżnienia Michael Lerner filmografia Michael Lerner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.