Michael Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2003 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
7.9
Chłopaki z baraków
Trailer Park Boys
2001 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
8.6 2000 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
7.0 1996 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos) (gościnnie)
7.5 1986 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
7.4 1976 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
5.5 1970 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
6.2 1967 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)
7.5 1964 Leon Kompowsky jako Michael Jackson (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Jackson filmy Michael Jackson najlepsze filmy Michael Jackson zdjęcia Michael Jackson galeria Michael Jackson biografia Michael Jackson nominacje Michael Jackson nagrody i wyróżnienia Michael Jackson filmografia Michael Jackson aktor Michael Jackson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.