Michael J. Reynolds
Data urodzenia: 1939-08-15
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2010 Jerome
6.0
Zejście 2
Descent: Part 2, The
2009 Ed Oswald
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Gen. George C. Marshall
7.0
Formuła
51st State, The
2001 Pan Escobar
7.0
Ta podstępna miłość
That Old Feeling
1997 Senator Marks
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Generał (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Edward Baines (gościnnie)
7.2
Eksplozja
Blown Away
1994 Muzyk zespołu weselnego
5.9
Siły życia
Lifeforce Experiment, The
1994 Jack Aspect
7.6
Na Południe
Due South
1994 Starszy urzędnik (gościnnie)
7.1 1993 Ned Hopper (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Harold Paige (gościnnie)
7.6
Goryle we mgle
Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey
1988 Howard Dowd
8.0 1988 (gościnnie)
6.7
Cwaniak
Street Smart
1987 Art Sheffield
7.7
Kapitan Power i żołnierze przyszłości
Captain Power and the Soldiers of the Future
1987 Briggs (gościnnie)
10.0 1986 Przewądniczący sądu
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Komandor Delhart (1989)
8.1 1985 Potter (1988) (gościnnie)
6.7
Akademia Policyjna
Police Academy
1984 Pracownik w biurze
10.0 1981 Philippe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael J. Reynolds filmy Michael J. Reynolds najlepsze filmy Michael J. Reynolds zdjęcia Michael J. Reynolds galeria Michael J. Reynolds biografia Michael J. Reynolds nominacje Michael J. Reynolds nagrody i wyróżnienia Michael J. Reynolds filmografia Michael J. Reynolds aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.