Michael J. Anderson
Data urodzenia: 1953-10-31
Miejsce urodzenia: Denver, Kolorado, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2003 Samson
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pan Nutt (gościnnie)
7.8 2001 Pan Nutt (gościnnie)
10.0 1999 Pan Nutt (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pan Nutt (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Pan Nutt (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pan Nutt (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Pan Nutt (gościnnie)
7.2 1992 Pan Nutt (gościnnie)
8.4 1990 Człowiek z innego miejca (gościnnie)
8.4 1990 Pan Nutt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael J. Anderson filmy Michael J. Anderson najlepsze filmy Michael J. Anderson zdjęcia Michael J. Anderson galeria Michael J. Anderson biografia Michael J. Anderson nominacje Michael J. Anderson nagrody i wyróżnienia Michael J. Anderson filmografia Michael J. Anderson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.