Michael Horse
Data urodzenia: Arizona, U
Miejsce urodzenia: dwukrotnie żonaty: 1. (rozwód), 2. Sandra Horse

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
6.3 2010 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
6.2
Dzika rodzina Thornberrych
Wild Thornberrys, The
1998 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
10.0 1997 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
6.8 1996 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
9.5 1995 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
8.1 1994 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
3.2 1993 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
10.0 1993 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
6.7
Pasażer 57
Passenger 57
1992 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
8.1 1991 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
8.4 1990 Tommy "Hawk" Hill, zastępca szeryfa
8.4 1990 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
6.4 1988 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.0 1988 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)
7.2
Legenda o samotnym jeźdźcu
Legend of the Lone Ranger, The
1981 Szeryf Charles Tskany (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michael Horse filmy Michael Horse najlepsze filmy Michael Horse zdjęcia Michael Horse galeria Michael Horse biografia Michael Horse nominacje Michael Horse nagrody i wyróżnienia Michael Horse filmografia Michael Horse aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.